keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kuulumisia: elämäntapamuutos

Taas vierähti aikaa edellisestä postauksesta. Mistähän sitä aloittaisi. 

Kerron nyt elämäntapamuutoksesta tähän väliin, koska elämä tuntuu vähän pyörivän nyt sen ympärillä (pojan lisäksi tietenkin). 
Kesän alussa alettiin miehen kanssa käymään erään tytön järjestämissä treeneissä samalla karsittiin herkut pois joksikin aikaa herkkulakon muodossa. Kokeilin vähän aikaa käyttää myös sellasta ruokapäiväkirja appia. Muutaman viikon jälkeen huomasin ilokseni, että paino oli pudonnut kolme kiloa alle sen mitä painoin kun tulin raskaaksi. Siitähän sain sitten hirveesti motivaatiota ja jaksettiinkin käydä miehen kanssa lähes kaikissa treeneissä. Välillä oltiin ainoat jotka tuli paikalle, mutta se oli vaan hyvä kun saatiin "tukiopetusta". Painon tippuminen innosti liikkumaan muutenkin vähän enemmän ja syömään fiksummin. Kohta painoa olikin pudonnu jo viisi kiloa. 

Me ollaan muutenkin vähän niinkuin nyt vasta "alettu elämään" miehen kanssa vauvan tulon jälkeen. Ennen sitä oltiin kuin vanha pariskunta ja kökittiin kotona aina vaan. 

Treenit kun sitten loppui kyseisen tytön muuton myötä niin aloitettiin Jutan gofatgo dietti. Minä tosin aika reilusti muutin sitä itselleni, koska en syö rahkaa enkä raejuustoa sekä vielä imetin/imetän. Se nyt itse asiassa loppui tänään. Me kyllä ollaan poikettu monet kerrat yhdessä päättäen dieetista muun muassa, koska haluttiin silti nauttia näistä kesän rippeistä mitä on ollut. Mutta se ei menoa haittaa kummallakin on paino mennyt alaspäin ja ajatuksena onkin jatkaa osittain vähän höllemmin/ruokavaliota laajentaen "dieettiä". Mulla on nyt yhteensä paino pudonnut noin 8 kiloa ja miehellä neljä, hänellä lähti laskuun vasta Jutan dieetillä. 

Mulla on ilmeisesti sillain jo vaikuttanut esimerkiksi terveyteen,että verenpaineet on ennemminkin matalat tällä hetkellä. Vaatteetkin alkaa tuntua vähän löysiltä. Kesän treenit oli myös tosi hyvä kunnon kohottaja. 

Loppuun muutamia kuvia aiheeseen liittyen: 
 Eka tavote -5kg saavutettu
-8kg väliaika kuva
Pari esimerkkiä lounaasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti