maanantai 26. toukokuuta 2014

Loppu häämöttää

Tänään oli koulussa viimeinen asiakaspalvelupäivä eli tehtiin asiakkaita viimeistä kertaa ainakin koulussa. Sen kunniaksi ostettiin Aleksin kanssa porkkanaleivokset :P. Enää olisi pari vähän rennompaa päivää ja sitten päättöjuhla.


Löysin Citymarketista juuri sellaisen kesä-maximekon jollaisen olin ajatellut ostavani. Alunperin ajattelin tilata tällaisen H&M verkkokaupasta, mutta valikoimassa ei ollut juuri oikeanlaista. Ensin mielessä oli musta, mutta sitten päädyin harmaaseen ja ajatuksena olisi etsiä vielä musta maxihame. Mekko on ihanan pehmeää ja venyvää kangasta, johon mahtuu vauvamasukin kasvaa



Eilen käytiin ostamassa hoitopöytäalusta vauvaa varten, kun löydettiin kiva tori.fi:stä. Tykkäsin, että tuo on tuollaista vahakangasta eikä siinä ollut erikseen kankainen päälinen. Mielestäni se tuntuu nuin kaikkein helpoimmalta puhdistaa. Tuo väritys ja kuviointi on myös kivan neutraali niin sopii sisustukseenkin. Tämä on sellainen malli jota voi pitää pinnasängyn päällä, todennäköisesti se tulee kuitenkin olemaan lipaston päällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti