sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Rv 17+1

Voi, että kylläpä oli mukava nousta nyt aamulla kun on niin ihanan siisti koti. Tää on meillä harvinaista herkkua, jostain syystä tavarat aina tuppaa kerääntymään pöydille ynnä muille tasoille ja toisinaan lattioillekin. Kumpa opittaisiin pitämään tää siistinä. Ennen jos siivottiin ennen jotakin reissua ruukattiin takas tullessa sanoa, että täällä on käyny rosvot siivoamassa! :D

Tää raskaus on tehnyt musta melkein aamuvirkun, mitä yleensä en kyllä todellakaan ole. Nyt herään vapaapäivisin noin kahdeksan aikoihin vaikka kello ei soi. Jos yritän nukkua pitempään tulee pää kipeäksi.

Luulin ehkä, että tää raskaana oleminen olis jotenki erilaista. Ainakin vielä tuntee aika vähän olevansa raskaana. Mitä nyt kaiken maailman kolotuksia on silloin tällöin/ yhtenään.

Lopuksi vielä kuvat meidän aika aikasin ostetuista rattaista ja turvakaukalosta. Me ei maltettu odottaa pitempään näiden ostamista, kun löydettiin jo mieluisat. Rattaat on suoraan tehtaanmyymälästä tilatut, ne oli tarjouksessa, koska tuo on poistuva väri. Ja turvakaukalo löytyi tori.fi:stä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti