lauantai 3. toukokuuta 2014

Mööpleerausta

Ihanaa, vihdoinkin sain tahtoni läpi ja vaihdettiin huonekalujärjestystä kotona. Vappukin toi sopivan yhteisen vapaapäivän niin päästiin jopa toteuttamaan muutos. Yli puolet huonekaluista pääsivät uusille paikoille.

Lipasto siirrettiin olohuoneesta tietokonepöydän alta makuuhuoneeseen ja se täyttyikin jo saaduista/kirpputorilta ostetuista vauvan tarvikkeista. Alekin pöytäkone pöytineen siirtyi toiseen makuuhuoneeseen, jossa oli vierassänky. Myymme vierassängyn, koska uusi sohva on vuodesohva.


Tällaisen kuvan löysin tietokoneen uumenista vanhasta olohuoneesta. Sohvan paikka oli ikkunan edessä. Sitä vastapäätä oli televisiot ynnä muut. Olohuone oli myös jaettu kirjahyllyllä tietokone"huoneeksi".


 Uusi paljon parempi ja avarampi järjestys näyttää tältä. Minun läppäri pöytä siirtyi omasta huoneestaan ikkunan eteen olohuoneeseen. Olohuone on jaettu sohvan avulla kahdeksi tilaksi. Tämä ei kuitenkaan tee tilasta ahtaan oloista. Kattovalaisimet vaihtavat vielä keskenään paikkaa. Riisipaperivalaisin sohvan tälle puolelle ja spottivalaisin ikkunan puolelle sohvaa.


Tässä vielä loput olohuoneesta.


Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti